lørdag 15. oktober 2011

Det er mye som skjer!

Da var det på tide med en liten oppdatering på hva vi har gjort den siste tiden.
Innen lydighets fronten har vi jobbet på litt av hvert. Fri ved fot begynner virkelig å ta form. Vi kan gå noen steg nå før hun trenger belønning. Og bakpartskontroll forstår hun nå hva er :-)

Fri ved fot i en alder av 3 mnd!
Fin jente!Innkalling er nå blitt mye bedre! Jeg har nå begynt med at hun skal komme inn på fot, trenger å jobbe mye med den, men det er bare bra fordi da forstår hun hva hun skal :-)
Ruta har vi også begynt på. Vi har kommet så langt at jeg kan sende henne inn i ruta, og jeg er nødt å rope STÅÅ til henne fordi hun springer så fort. Lover bra dette! ;-)

Vi har også begynt med elite-øvelser... :-P Retningsanvisning fra box. Hun begynner sån smått å forstå hva som skjer, men er litt usikker til tider. Med mye trening på dette, så går det nok bedre :-)


Og så har vi noe annet kjekt vi har begynt med, nemlig redningshund! Dette ser jeg Agira stortrivs med! Vi har så smått begynt med fritt søk både ute i skog og inne på miljøplasser. Hun er jo så glad i folk, og når vi finner de så blir hun så utroli glad! Så har vi begynt med spor, og pølsebiter på bakken er digg! Så vi skal trene jevnt og trutt med dette, siden det er en ganske så viktig del av redningshunden!

Trekanten er litt for stor enda, men hun vokser nok fort inn i den :-)


Ellers går hverdagen i det samme. Hun er med meg på jobb og får lufting hver 2-3 time. Dette fungerer faktisk veldig bra. Det er noen innsatte som er så glad i henne og bare mååå ta seg ein tur med henne rundt i leiren for å vise henne frem. Så vi får hvertfall nok sosialisering! ;-)
Hun trives også godt sammen med hann-kattene mine. Det er bra, for jeg vil ikke ha noe av at hun skal springe etter andre katter.
 
Kongen er god å ha :-)


Sån ellers koser vi oss bare. Hun vokser og trives veldig godt. Tror hun kommert til å bli en flott hund (håper hvertfall på det) ;-)
 
Snakkes!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar