søndag 2. oktober 2011

Helgen som har gått...

Så var det tid for en liten oppdatering på hva vi har gjort i helga.
Fredag begynte med en tur til Haugesund og spasertur i Haraldsgata for sosialisering. Småjentene og Jenka koste seg! Været var kjempeflott og det var mangen folk som gikk att og fram, sykler, andre hunder og barnevogner. Bra tur var det!
Så var det avgårde til dyrlegen for helsekontroll og vaksine. Agira viser ikke noe tegn på nervøsitet eller noen ting når vi skulle inn. Og dyrlegen var også kjempe kul! Flinke jenta mi :-)
Så var det hjem for å trene lydighet sammen med Anne, Kari Ann og Pål. Knallkjekk trening! Agira jobber så fantastisk flott! Hun er så konsentrert og hun er jo bare 3 mnd gammel...! Ruta har vi trent mye på og det er gøy!

Så er det lørdag og søndag, og Jenka og jeg var på agillity kurs! Å gjett om det var gøy! Bare på 2 dager har hun lært seg forskjellige hinder og hvordan vi gjør det. Åh så gøøøy! :-D

Etter dagens agillity kurs var jeg med Bente Bøygard og Ingeborg Johansen og og hjalp til som figurant når de trente ruin søk (rednings hund). Jeg har selv lenge tenkt å melde meg inn i Norsk Redningshunder. Så jeg fikk prøve å "søke" etter figurant med Agira, og gjett om det var gøy!!!! Så nå har jeg faktisk meldt meg inn i Norsk Redningshunder!! :-D Så med tiden skal jeg godkjene Agira som redningshund!

Så alt i alt har denne helgen vert kanon! Takk alle sammen som har gjort denne helgen minnerik! :-)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar